Messut ja tapahtumat

XXIII Kivi- ja korumessut

5. – 6.11.2016

Lahden Messukeskus

Kivi- ja korumessut ovat perinteikäs tapahtuma, joiden järjestämisestä Lahden Kivikerho ry:llä on jo vuosien kokemus. Kyseessä on järjestyksessään 24 vuosi, kun messuja järjestetään Lahdessa kivikerhon toimesta. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lahden Messut Oy:n kanssa Lahden Messukeskuksessa. Tapahtuman tarkoitus on kerätä kivistä- ja mineraaleista kiinnostuneita harrastajia sekä alan yrityksiä yhteen sekä jakaa tietoa kivistä ja geologiasta messuyleisölle.

Messuilla on mahdollisuus tutustua pääosin suomalaisiin, mutta myös ulkolaisiin kiviin ja mineraaleihin. Messuilta voi ostaa mineraali- ja kivinäytteitä omaan kokoelmaansa tai hankkia raakakiviä ja tarvikkeita kivikorujen valmistukseen. Messuilta löytää toki myös valmiita kivikoruja. Lahden Kivikerho ry:n osastolla voi tutustua erilaisiin tekniikoihin miten omasta kivi- tai mineraalilöydöstä saadaan sen kauneus parhaiten esiin ja valmistettua uniikki koru. Työnäytöksiä on mm. pyörö- ja viistehionnasta, hopeaketjun punonnasta sekä kullanhuundonnasta. Messuille kannattaa tuoda myös omia kivi- ja mineraalinäytteitä geologien tunnistettavaksi tai tulla muuten vain keskustelemaan kivistä, geologiasta, korujen valmistuksesta yms.

Näytteilleasettajiksi messuille:

Messujen näytteilleasettajat koostuvat enimmäkseen alan yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisistä. Osallistujia on Suomesta sekä ulkomailta. Useimmat näytteilleasettajat ovat jo kokeneita kivi- ja korumessujen kiertäjiä, mutta otamme mielellämme vastaan myös uusia toimijoita. Näytteilleasettajilla on usein myynnissä esim. mineraalinäytteitä, raakakiviä kivien hiontaan, kivikoruja, tarvikkeita kivien ja korujen valmistukseen, oman kiviharrastuksen esittelyä, jne.  Jos siis haluat näytteilleasettajiksi messuille ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Näytteilleasettajilta tai myytäviltä / esiteltäviltä tuotteilta edellytämme niiden liittyvän Lahden Kivikerho ry:n harrastustoimintaan eli messutapahtuman Kivi- ja koru -teemaan, geologiaan yms.

Lisätietoja:

Lahden Kivikerho ry
lahden_kivikerho@phnet.fi
puh. 044 364 4872

Näytteilleasettajaluettelo

os. 1  Peltolan Spektroliittinappi
os. 2  Korutasku
os. 3  Sarmacine
os. 4  Kivipekat
os. 5  Fingames
os. 6  Helmiprinsessa
os. 7  Sirkku Muhli
os. 8  Stone Gallery
os. 9  Maire Seutu
os. 10 Helmientalo
os. 11 Marzena
os. 12 Helmideli
os. 13 Sarin Kivikoru
os. 14 Korulinkki
os. 15 MH Spectrolite
os. 16 Naga
os. 17 J&J Kivigalleria
os. 18 CinCin
os. 19 Tampereen Kivikerho
os. 20 Hanin hopeakorut
os. 21 Simo Passi Uniikkipuukot
os. 22 Alfabox
os. 23 lyly Palvelut. Helmikorut
os. 24 Northern Viking Jewerly
os. 25 Wästikivi
os. 26 Bourzeg Minerals
os. 27 Koruhiomo Kiurunen

Mainokset
%d bloggers like this: