Messut ja tapahtumat

XXIII Kivi- ja korumessut

31.10 – 1.11.2015

Lahden Messukeskus

Aukioloajat:

la 31.10.2015 klo 10 – 17

su 1.11.2015 klo 10 – 16

Kivi- ja korumessut ovat perinteikäs tapahtuma, joiden järjestämisestä Lahden Kivikerho ry:llä on jo vuosien kokemus. Kyseessä on järjestyksessään 23 vuosi, kun messuja järjestetään Lahdessa yhdistyksen toimesta. Viime vuoden suosion vuoksi tämän vuotinen tapahtuma on pidetään myös yhteistyössä Lahden Messut Oy:n kanssa. Tapahtuman tarkoitus on kerätä kivistä- ja mineraaleista kiinnostuneita harrastajia sekä yrityksiä yhteen sekä jakaa tietoa kivistä ja geologiasta messuyleisölle.

Messuilla on mahdollisuus tutustua pääosin suomalaisiin mutta myös ulkolaisiin kiviin ja mineraaleihin. Messuilta voi ostaa mineraali- ja kivinäytteitä omaan kokoelmaansa tai hankkia raakakiviä ja tarvikkeita kivikorujen valmistukseen. Messuilta löytää toki myös valmiita kivikoruja. Lahden Kivikerho ry:n osastolla voi tutustua erilaisiin tekniikoihin miten omasta kivi- tai mineraalilöydöstä saadaan sen kauneus parhaiten esiin ja valmistettua uniikki koru. Työnäytöksiä on mm. pyörö- ja viistehionnasta, hopeaketjun punonnasta sekä kullanhuundonnasta. Messuille voi tuoda myös omia kivi- ja mineraalinäytteitä tunnistettavaksi tai tulla muuten vain keskustelemaan kivistä, geologiasta, korujen valmistuksesta yms.

Näytteilleasettajiksi messuille:

Messujen näytteilleasettajat koostuvat enimmäkseen alan yrityksistä, yhdistyksistä ja yksityisistä. Osallistujia on Suomesta sekä ulkomailta. Useimmat näytteilleasettajat ovat jo kokeneita kivi- ja korumessujen kiertäjiä, mutta otamme mielellämme vastaan myös uusia toimijoita. Näytteilleasettajilla on usein myynnissä esim. mineraalinäytteitä, raakakiviä kivien hiontaan, kivikoruja, tarvikkeita kivien ja korujen valmistukseen, oman kiviharrastuksen esittelyä, jne.  Jos siis haluat tulla näytteilleasettajiksi messuille ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Näytteilleasettajilta tai myytäviltä / esiteltäviltä tuotteilta edellytämme niiden liittyvän läheisesti Lahden Kivikerho ry:n harrastustoimintaan eli messutapahtuman Kivi- ja koru -teemaan, geologiaan yms.

Lisätietoja:

Lahden Kivikerho ry
lahden_kivikerho@phnet.fi
puh. 044 364 4871 (arkisin klo 16 – 20)

Ilmoittautuessasi näytteilleasettajaksi toivomme käytettävän oheista lomaketta, jonka voi palauttaa täytettynä postitse tai sähköpostitse.

Ilmoittautumislomake_2015

Tervetuloa Kivi- ja korumessuille !

Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: